Miintaka

TRX

Hvad er trx?

historien

TRX’en blev udviklet af Navy seals, og startede ud som karatebælter og hvad der ellers var muligt at lave en slynge ud af. Siden da er det blevet udviklet til et super godt redskab, som kan hænges op derhjemme og i træningscenteret og der er store summit events over hele verden.

core styrke

Alle øvelserne har dine mavemuskler og planken som det centrale. Du har aldrig lavet en rigtig planke, før du har lavet den i en TRX

TRX suspension

Suspension træneren er den mest brugte. Det er redskabet, som kaldes en slynge. Det er den på billedet herover. Du kan træne mobilitet, styrke og stabilitet gennem kendte øvelser, lavet i TRX’en. Den er også et fantastisk redskab til at lave genoptræning i, da det er simpelt at justerer udfordringen.

trx funktionelt

Dette er en time, som er baseret på funktionelle øvøelser, diverse redskaber som slam balls, battle ropes og TRX Rip trainer. Kroppen arbejdes igennem på forskellige måder, som en cirkeltræning. Det er super effektivt og udfordrende.

præster bedre

Ligemeget hvilket liv du lever, vil denne form for træning gavne dig. Den gode blanding af dynamiske øvelser, mobilitets træning, balance øvelser, yoga elementet og mulighederne ved at have en TRX hjælper dig, med det du gerne vil være bedre til. Både på dit golf sving, dine piruetter, dine dybe squat, kontor kroppen og at kunne lege med dine børnebørn på gulvet.
Hvad end dit mål er, så kan dette træningsredskab hjælpe dig.

Hvem er trx for?

Som du måske læste herover, så er TRX god til alle former for træning og til alle udøvere. Det er din bedste ven og din værste fjende. Træningen kan tilpasses lige nøjagtigt dit niveau, ligemeget hvem du er.
Der er ingen undskyldninger for ikke at komme igang.

Min personlige mening.

Hvorfor trx?

funktionel styrke

Hele kroppen er igang. Non stop. Tror ikke jeg behøver sige mere.

røv hårdt

Jeg har endnu ikke hørt nogen gå fra en TRX time uden at kunne mærke at de er i live. Det sætter ALLE musklerne i spil, både når øvelserne er med fokus på mobilitet, stabilitet og styrke. Især i dine mavemuskler.

genoptræning

TRX'en er et super godt redskab til genoptræning, da der er mulighed for at arbejde på en side af gangen. Det er også det perfekte redskab til at justere til niveauet ved få justeringer. TRX'en er også din bedste ven, når du skal støttes i dine bevægelser.

Denne side benytter sig af cookies, for at fortsætte skal du accepterer dette.