Miintaka

Ballroom fitness

Hvad er ballroom fitness?

Konceptet

Du behøver ingen dansepartner. Du behøver ikke komme klædt i kjole og høje hæle, eller spidse sko og smoking. Alt du skal bruge er dig selv, et åbent sind og kærlighed til standart og latin dans. Et miks af aerobic og dans.
Konceptet er lavet af Elisabeth Dalsgaard, Swingtime.

musikken

Hvem elsker ikke at sætte Footloose på anlægget og lave den fedeste og lækreste jive, mens musikken brager? Musik og dans er som skabt til hinanden. Det understreger dansens luner og giver dig lyst til at give dig endnu mere.

Stilarter

På en time kommer du til at danse forskellige stilarter. Nogle timer få forskellige, andre gange flere. 
De latinamerikanske danse; cha-cha-cha, jive, paso double, rumba og samba. 
Standart dansene; vals, slow fox, wiener vals, tango og quick step.

mulighederne

Du skal ikke længere bekymre dig om at finde en partner. Du kan på en sjov, svedig og logisk måde, lære de danse du måske allerede ELSKER! På timen bevæger vi os i hele rummet, danser overfor andre og for os selv. Alt er muligt!

forskellige hold

Swingtime arbejder også med Ballroom Fitness for parkinsom og genoptræning, hvor de har stor succes med dette. For at læse mere https://swingtime.dk/

Hvem er ballroom fitness for?

ALLE har mulighed for at deltage på denne time. Også dig med 2 venstre fødder, dig som altid træder din partner over tæerne og dig som aldrig har stået på et dansegulv – men altid har drømt om de lækre, sensuelle hoftesving, som du ser i ‘Vild med dans’.
Dette er også helt perfekt til et poltnerabend, et firmaevent eller mødregruppen.

Min personlige mening.

Hvorfor ballroom fitness?

pardans uden partner

Ingen bekymringer og undskyldninger som at finde en partner der er høj nok, på niveau med dig eller der gider. Det er bare at komme afsted og få en fantastisk dansetime.

Vild med dans

Siden jeg var lille har jeg elsket alt fra cha-cha-cha, jive og især de latinamerikanske danse. Filmene og følelsen, når jeg både danser og ser dette. Det er med til at samle Danmark.

glæden

Jeg har endnu ikke mødt nogen, som er gået sur ud fra en Ballroom fitness time. Ikke en eneste!

Denne side benytter sig af cookies, for at fortsætte skal du accepterer dette.