Miintaka

LES MILLS HOLD

Hvad er Les mills?

koncept

En global succes. Du kan finde Les Mills hold over hele verdenen, som alle laver den samme workout. Om du deltager i Japan, USA eller Danmark. Et stort community, hvor alle som er uddanet instruktør, lever op til standarterne.
Som instruktør får jeg hver 3 måned en ny release med musik, koreografi og ny viden. Selvom jeg får dette udleveret, er mine timer stadig individuelle og unikke.

vision og mission

For a fitter planet

We’re on a mission to create a fitter planet. This doesn’t mean making people work out. It means helping people fall in love with fitness so that they want to work out.
Du kan læse mere på: www.lesmills.com/about-us/ 

bodyattack

BODYATTACK er et høj intensitets program, som emmer af sjov, fysiske udfordringer og tempo. Musikken er sprudlende og øvelserne har elementer af oldschool aerobics, styrke, plyometriske øvelser og team work. 
Når timen er færdig føler du dig både udmattet og høj på livet. Dette er en time som er udfordrende, ligemeget dit niveau og hvor mange gange du har prøvet holdet. 

les mills tone

Les Mills TONE er sjovt, nytænkende og fedt! Det kombinerer de forskellige Les Mills hold, med det bedste fra hver, så du oplever både HIIT og mere koordinerede elementer til din træning. Det giver en tonet krop, mens du holder humøret højt.

bodyflow/bodybalance

BODYFLOW er en kombination af Tai chi, Pilates og yoga. Det er koreograferet til den smukkeste musik og altid nyskabende. Det er et program som bliver ved med at udvikle sig og er virkelig godt for dig, som synes at yoga kan blive lidt for lidt, men du stadig gerne vil have dette ind i din træning.

bodyjam

BODYJAM er dansefesten over dem alle.
De fedeste beats, innovative koreografier opbygget som til en aerobics time, men med mere frihed til at bygge det op. Der er altid 3 opvarmnings numre, første dans, et pusterum, anden dans og 1 nedkøling. Du fortryder aldrig en BODYJAM time.

cxworx/les mills core

CXWORX er mave og ryg træning, som virker.
Du arbejder med vægtskiver og en elastik, som giver en atletisk træning, med fokus på din core. Alle øvelser starter og slutter her. Denne time vil hjælpe dig til at blive bedre i alt andet du laver. Om det er golf svinget, skøjteløbet eller hverdagslivet. 

bodypump

BODYPUMP er udholdenhedstræning, hvor alle de store muskelgrupper bliver tilgodeset. Der er masser af gentagelser, som kan udfordre selv den stærkeste. 
Musikken gør forskellen, når du er 5 minutter inde i squat tracket og du næsten ikke kan løfte stangen længere – men du bliver ved, fordi vi er sammen om dette. 
Det fede på denne time er, at du ikke behøver at have meget vægt på, før det kan mærkes.

Min personlige mening.

Hvorfor Les mills?

energien

Der er noget helt unikt ved at deltage på en Les Mills time, lige meget hvilken en det er. Sammenholdet, musikken og den gennemarbejdede måde timen er sat sammen på.

værdier, Vision og mission

De tror på at vi sammen kan gøre en forskel for hinanden, og det kan vi. Det tror jeg på, helt ind i hjertet. One tribe, be brave og change the world.

community

For mig som instruktør har det været den bedste måde for mig at udvikle mig på. Den støtte der er globalt og lokalt er fantastisk. Det får mig til at ville endnu mere, og har givet mig store oplevelser på scener rundt i landet.

Denne side benytter sig af cookies, for at fortsætte skal du accepterer dette.