Miintaka

Yoga

Hvad er yoga?

Asana

Asana er de bevægelser, som laves. Bevægelser som Down dog, Tadasana (bjergets stilling), svanen og mange andre. 

Pranayama

Pranayama er åndedrættet. Der er mange forskellige måder at trække vejret på, som hjælper med at skabe fokus, berolige dit nervesystem, massere dine organer og skaber balance.

vinyasa flow

Vinyasa er en form for yoga, hvor Asanas bygges sammen til serier. Det skaber et flow i bevægelserne og åndedrættet, som både kan være udfordrende, gentagende og skønne. Et eksempel på et Vinyasa flow er en solhilsen.
Du vil ofte komme til at svede på en time som denne.

Yin yoga

Yin yoga har fokus på dine led og bindevæv, samt stimulerer dine meridian baner, ved at sætte tempoet ned og være i stillingerne i 2-10 minutter.
Udførelsen er meget passiv, som kan gøre det ekstra udfordrende for dig, som ikke er vant til at finde stilhed i kroppen. Men viser sig som en stor, og ofte tiltrængt gave, for krop og sind.

mindful yoga

Mindful yoga er en praksis, som giver dig plads til at mærke efter, hvad du har brug for – lige nu.
Energien i rummet skaber timen. Timerne kan være rolige og mere restorative, mens andre dage kan være udfordrende og stærke. De har alle et stort fokus på at lade åndedræt og bevægelser blive til ét.

Hvem er yoga for?

Yoga er for ALLE. Yoga er bevægelser, overvejelser, åndedræt og mindset. Der er plads til alle, som har drømme om at blive mere smidige, lave Insta worthy poseringer, gerne vil lære at trække vejret eller give plads til et mere spirituelt liv.
Lad ikke “jeg kan ikke nå mine tær” være en undskyldning. Du kommer til yoga for at lære, være nybegynder. Der er ingen krav til at du kan nå dine tær, det er ikke det dét handler om. 

Min personlige mening.

Hvorfor yoga?

mindre ego

Jeg vil, jeg er vigtist, tag mig. Det handler ikke om det ydre, men om det indre og ikke hvad du gør for egen vindings skyld. Det åbner op for fællesskabet og at du og jeg har meget mere tilfælles end hvad der adskiller os.

yoga filosofien

Filosofien bag yoga er spændende, foran sin tid og den største del af yogaen. Det var noget af det som gjorde størst indtryk på mig, under min yoga uddannelse. Det sætter gang i tankerne og spørgsmål til livet.

rejsen

Det handler ikke om at kunne lave en bestemt asana Instagram perfekt, men om rejsen dertil. Der er så meget at lære på vejen. Om mig, min krop og mit syn på verden.

Denne side benytter sig af cookies, for at fortsætte skal du accepterer dette.