Miintaka

Intelligent cycling

Hvad er intelligent cycling?

konceptet

Intelligent cycling er bygget op, så det både er godt for instruktøren, deltageren og centeret. Det er nemt at bruge, også som nybegynder. Det er bygget op på niveauer og farver, som giver dig et indblik i den følelse udfordringen skal give dig.

cyklerne

Du kan bruge en alm. indendørs cykel eller den nye Body bike. Body Bike har lavet en cykel, som kan bruges med en app på din telefon via bluetooth. Cyklen har en USB indgang, så du kan lade telefonen mens du cykler og du altid har dine fremskridt lige ved hånden. https://body-bike.com/explore/body-bike-indoor-cycling-app/

privat og hold træning

Intelligent cycling har gjort det muligt at have en bruger som privat person, så du, selvom du sidder hjemme, kan opleve holdtræning. Der er mange forskellige programmer tilgængelige på hjemmesiden og deres app. Mulighederne er mange.

vision

De ville udvikle et fleksibelt, intelligent, motiverende og nemt system for alle parter, så træningen kan blive så effektiv som mulig, når tiden ofte kan være presset. 

Ftp test

FTP = Functional Threshold Power
Den maksimale power du kan kører med i 1 time. Dette hjælper dig med at indstille din cykel, så du bliver udfordret maksimalt. Så du finder det tal som gør, at du kan blive ved i lang tid og ikke udmatter dig selv for hurtigt.

Hvem er intelligent cycling for?

Det er for ALLE! Det er en god måde at udfordre kroppen på, samt skånsomt for dine led. Når du har lavet en FTP test, kender du dit niveau og har din individuelle cykeltime, sammen med alle andre. Dine farve zoner vil være tilpasset din krop.
Måske du før har prøvet at være på en cykel time og synes det var kedeligt? Giv ikke op. Det handler også om instruktøren, musikken og udfordringen. Med Intelligent cycling kan du se dine fremskridt. Udfordre dig selv.

Min personlige mening.

Hvorfor intelligent cycling?

fedt koncept

Jeg har aldrig rigtigt tænkt at indendørs cykling skulle være mig! Men dette koncept gjorde det til en leg. På samme tid udfordrer det mig meget og giver mig mulighed til at køre til andres programmer og dele mine egne.

bruger venligt

Selvom du intet ved om at sidde på en indendørs cykel, så er det nemt at komme igang. De har udviklet App's, farver som beskriver niveauet og en hjemmeside, som bare spiller.

passion

Brian Overkær og det dygtige team bag Intelligent cycling, har en kæmpe passion for at bringe dette fede koncept frem i lyset. De er på rette vej til at nytænke cykeltimer, som vi kender dem.

Denne side benytter sig af cookies, for at fortsætte skal du accepterer dette.